fredag 30 april 2010

Acetyl

Jag har så jävla ont i benen nu att jag faktiskt inte orkar och jag har tagit voltaren och panodil men allting kan dö för det funkar fan inte. Eller jaha, nu kom jag på att panodilen nog inte hann ner så jag ska ta en ipren istället.

Idag har jag varit i skolan i tio minuter sen åkte jag till Malmö men jag hittade ingenting, eller jo jag köpte äsch hasch nä. Skitsamma. Jag köpte veganmat på astrid och aporna men jag skulle ju egentligen inte skriva det här så jaja. Jag kan berätta att igår så var jag hos 'doktorn' och hon bah "ta av tjocktröjan och ställ dig på vågen" och jag bara okej nu vill jag dö tack så mycket och så sa hon förlåt och att om man vill dö så blir man inlagd så jag ska vara försiktig med vad jag säger men jag sa ju sanningen och det var hennes fel fast mest mitt och det sa jag när hon blev osäker också.

Jag har fått tabletter i a l l a f a l a f e l och det känns ju helt ok. Nej men jag har inte ens tagit några än, jag ska inte göra det förrän på måndagtisdag. Jag vill dö på grund av smärta och lite andra saker nu så jag slipper bli inlagd hejdå.

Ps: orka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.